sâmbătă, septembrie 19, 2009

Sâmbătă dimineața.

Sâmbătă dimineața, ora 07:30. O oră necurată pe care nu am prins-o foarte des. Ca orice om normal, dormeam, când Pac! mesaj pe telefon. Mă ridic dintre perne, dau gagicile și cocaina într-o parte și citesc mesajul crezând că este alt booty-call disperat. Ei bine, nu! Un număr pe care nu-l am în agendă mă anunță într-un limbaj de internaut cretin ceva despre "nevasta sărbătorită".

E clar că nu pe mine mă caută, îmi zic. Totuși, pentru posteritate răspund și eu cu un mesaj în care admonestez ușor respectiva persoană că m-a trezit și-i explic că n-am înțeles despre ce e vorba. Nu are rost să relatez întreaga conversație, e suficient să spunem că la un moment dat s-a aruncat termenul "bădăran" în direcția mea. Ba mai mult, pentru că cele două fotomodele pe care le aveam în pat mi-au ocupat locul și nu mai aveam unde să adorm, am și sunat la numărul respectiv pentru a clarifica situația. Nu mi-a răspuns nimeni.

Ce om normal la cap dă mesaje la ora 07.30 dimineața într-o sâmbătă? Cine? Probabil același om care va primi mâine dimineață și în cursul nopții sute de mesaje și apeluri de la mine. It's on, bitch!

P.S. Pentru a păstra discuția în registrul adevărului, trebuie să menționez că respectivul/respectiva căuta pe Cosmin și de-asta am insistat să ajung la soluția problemei, crezând că pot fi de ajutor cuiva. Iată, încă o data - Facerea de bine, futere de mamă.

2 comentarii:

Paul spunea...

Cine fute pe cine aici ?

Radulescu spunea...

costin timpul...sau timpurile pe costin :D

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.