sâmbătă, august 22, 2009

Cine m-a iubit.

Sunt convins că mulți dintre cei trei cititori fideli ai sietchului și-au imaginat cât de "tare" ar fi să aibă parte de o partidă de sex oral în interiorul cinematografului. Sigur, cei trei cititori fideli sunt bărbați, pentru că oricum femeile se sperie de mine. Dar să revenim.

Ei bine, dacă v-ați închipuit că a avea parte de sex oral într-un cinema este în vreun fel excitant, vă pot asigura că nu e așa. În primul rând, dacă pe prietena ta nu o cheamă Magda Ciumac, șansele să te refuze sunt destul de mari. Să presupunem, totuși că o convingi că i-ar plăcea și ei sau că are un fetiș cu locurile publice. Veți constata foarte rapid că scaunele de la Mall nu sunt construite pentru așa ceva -- cotierele nu se rabatează, iar la picioare oricum nu ai loc. Sigur, cei care au făcut deja sex într-un Matiz s-ar putea simți în largul lor. Oamenii normali, însă ar putea fi stânjeniți de lipsa spațiului.

După cum am învățat de mici, cu voință totul se poate. Astfel, ajungem la cea de-a treia și cea mai mare problemă. Dacă ai convins-o, reușește cumva să treacă peste cotiere și să fie invizibilă pentru cocalarii care oricum nu se uită la film, ai putea avea surpriza foarte neplăcută ca fix în momentul în care ești pe cale să termini pe marele ecran din fața ta să fie un prim plan cu Leonardo di Caprio. Suficient să spunem că imaginea aceasta ți se va întipări pe retină. Nu vei mai putea savura vreodată o partidă de sex oral. Și nu te vei mai putea uita la Titanic fără o erecție.

Deci, copii, nu faceți sex oral la cinematograf.

3 comentarii:

@Dexter spunea...

Super tare :-)) Fara perdea, greu de dat pe post la ora de maxima audienta, dar TAAAAARE :D

I loved it!

@Dexter

Cos spunea...

Multumesc, multumesc.

pretzeL spunea...

sa inteleg ca tu sa te feresti de astfel de belele, aplici doctrina "mai bine ma feresc de orice sex".

aviz celor 3 cititori ai blogului, daca va plac curcubeele si asteptati pana acum o oportunitate.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.