sâmbătă, martie 07, 2009

Logan-ul negru.

Nu am probleme majore legate de Logan, dar am una minora care imi macina creierii cand caut cu privirea pe strada masinuta reprezentativa a poporului roman: nu vine in culoarea negru.

Pe toate toate brosurile de prezentare din oricare reprezentanta culoarea negru lipseste, pentru ca noi suntem un popor latin, voios si primitor care nu asimileaza in cultura lui culoarea asta morbida. Prin urmare am hotarat sa privam orice antreprenor de pompe funebre de folosirea Logan-ului MCV pe pot de dric.

Da, e cu atat mai suparator ca MCV-ul sa nu vina negru cu cat mortaliatea in tara noastra vesela si latina atinge maxime istorice iar saracii decedati sunt privati de a merge pe ultimul drum in confortul opulent al unui Logan.

Care daca e sa ne respectam blazonul de fini ingineri mecanici (la rascrucea de drumurii unde cortegiul claxoneaza) Loganul ar trebui, cum atinge prima groapa, sa-si arunce bucsele de la pivotii suspensiei, dand astfel onoarea decedatului de a fi transportat cu rotile din spate indoite sau mai frumos cu o jerba de scantei si bara taraita de sol, cu bocitoare alarmate si 40-50 de curiosi care fac roata in timp ce sicriul sta sa cada din spate.

Si nu in ultimul rand norocosii beneficiari ai programului "Rabla" care sunt privati de placerea de a-si boteza comoara "negrutza", "negrishor" sau "tunetul intunecat".

Toate aceste nedreptati la adresa consumatorului roman ma revolta si cer deschis domnilor de la Pitesti: "Va rog puneti negrul in paleta dvs de culori".

2 comentarii:

tzu spunea...

Nici Matizu nu venea pe negru, de aici si denumirea masinii "Matiz Rosu"

Radulescu spunea...

romanii nu cred in negru, suntem un popor prea latin, primitor si vesel ca sa ne facem viata serioasa.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.