joi, februarie 12, 2009

Miracolul verde - dieta de mare angajament.

Ca sa ramanem in zona legumelor si fructelor, va voi invita in minunatul si misteriosul univers al dietelor naturiste. Este cunoscut ca in timpul zilei cand muncim cu indarjire sau invatam cu patos ardem cele mai multe calorii, dar omul nu poate fi activ 24 de ore pe zi. Sau cel putin asa se credea pana acum...

Echipa de nutritionisti din cadrul sietch-ului va ajuta sa invingeti bariera somnului si sa slabiti non-stop, recomandandu-va un produs minune: "Pepenele".

Servit inainte de culcare (aprox. 400-500 de grame de minune rosie) va va asigura 2-3 plimbari in zori de zi pana la cel mai apropiat grup sanitar, promenada care mai mult ca sigur va va tonifia musculatura, antrena vederea nocturna, exersa localizarea in spatiu a tintelor in cazul domnilor si pozitionarea la punct fix in cazul doamnelor.

In timp ce colegele dvs. de serviciu, nestiind aceasta metoda revolutionara, stau si depun grasimi, dumneavoastra sunteti in plin program aerobic, nu mai punem la socoteala ca rinichii va vor multumi pentru atentia primita.

Pentru efecte absolut miraculoase se recomanda administrarea produsului impreuna cu 1-2 lingurite de ulei de ricin diluate intr-o cana de iaurt dulce.

2 comentarii:

The Pawl spunea...

Si pentru pasionatii de dulciuri , puteti lua si o pastila de Ciocolax inainte de culcare ... ajuta la dieta !

Radulescu spunea...

Este o observatie pertinenta, specialistii ne informeaza ca se poate lua Ciocolax cu suc de prune sau must proaspat.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.