luni, iunie 16, 2008

Pentru că meritaţi.

Contrar confuziei create de titlu, nu voi vorbi despre campaniile agresive şi tânpite de publicitate la produse cosmetice, ci despre rezultatul alegerilor. Da, Oprescu a câştigat la Bucureşti din postura de candidat independent. Evident, nu este decât o marionetă haioasă şi demagoagă a eminenţei cenuşii roşii de la PSD, fost PDSR, fost FSN, fost PCR. Iliescu a condus şi cred că va conduce această ţară până când va muri şi-l vom împăia ca pe Lenin.

Cum de s-a ajuns aici? Simplu - poporul român e format din retardaţi acefali. Uită-te în jurul tău: toţi burtoşii care te sfidează dintr-un Q7 la semafor, toţi analfabeţii, toţi foştii ofiţeri care au făcut trecerea de la beciurile întunecate şi neştiute ale Securităţii la cămăşile albe cumpărate din Elveţia şi asasinatul economic şi acum sunt oameni de afaceri respectabili, toţi grataragii de cartier şi taximetriştii şaormari, toate curvele de lux din Bamboo, toţi ascultătorii de Radio 21 şi cititorii avizi de CanCan, toţi beţivii care-şi bat nevasta. Toţi acesti oameni se duc şi votează. În schimb, intelectualii, inginerii, economiştii şcoliţi cum trebuie, doctorii adevăraţi, oamenii care au deschis mai mult de două cărţi la viaţa lor stau acasă pe motiv că sunt "scârbiţi". Atunci, dragi români, aveţi conducătorii pe care-i meritaţi.

Tot ceea ce e suficient pentru ca răul să învingă este ca oamenii buni să nu facă nimic. - Edmund Burke

3 comentarii:

Eugen spunea...

Iti inteleg frustrarea Costin. Insa citatul din Burke nu e catusi de putin nimerit. Scarba omului scolit are totusi o justificare deloc de neglijat. Normal ca masele de oameni ce traiesc in iluzii de "poate va fi mai bine" vor merge la vot.

Cei insa care au citit mult mai mult de 2 carti la viata lor si au trecut deja prin faza de "poate va fi mai bine", s-au saturat sa faca compromisuri. Serios acum... Deci eu ca om cu facultate ce tre sa fac? Sa merg la inca un scrutin de alegeri in care sunt fortat sa aleg fie cu ala care STIU CA-I HOT, fie cu celelalt care alt hot zice ca e cinstit. Interesanta alegere. Eu am stat acasa la vot, ca multa alta lume, din fix aceste motive. Iar noul primar, oricat de anonim sunt eu, are in spate o sustinere INFIRMA de 20% a populatiei capitalei, iar in contextul asta, poate sunt idealist dar imi inchipui ca nu o sa-si aroge mari libertati si o sa "inoate la apa mica" cum s-ar zice. :) Va salut!

Cos spunea...

Ştii cum e, din două rele...

pretzeL spunea...

eu am votat cu doctorul

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.