miercuri, decembrie 12, 2007

Tu eşti cam prost. De ce nu te faci poliţist?

Astăzi, pe la ora trei undeva pe Calea Victoriei mă deplasam spre Universitate în braţele senzuale şi calde ale Italiencei. Deodată, îmi arunc privirea în afara micro-universului erotic din interior şi sesizez o maşină cu doi gabori. Ca oricare cetăţean hăituit de braţul lung şi corupt al legii, toate simţurile mi se ascut şi verific, instinctual cele trei puncte majore din codul rutier: viteza, centura şi telefonul. Pentru că, se ştie, dacă nu încalci aceste trei articole poţi umbla cu portbagajul plin de arme şi cu două curve legate pe bancheta din spate că nu-ţi face nimeni nimic. Viteză nu aveam, căci tot bulevardul era blocat de la Guvern până în piz*da mă-sii, centura stătea tensionată peste pieptul puternic şi lucrat la sală, iar telefonul era închis.

Totuşi, ceva mi-a atras atenţia: oamenii gaborii aveau radarul pornit! Pe cine dracului or fi vrut ei să prindă acolo? Bicicliştii care dădeau cox printre maşini? Pensionarii grăbiţi de pe trotuar? Puradeii care spălau parbrize peste limita legală de viteză? Treceţi în mămica voastră în intersecţie şi dirijaţi traficul, şpăgari infecţi şi îmbuibaţi de merdenele ce sunteţi! Cu Udrişte cu tot!

3 comentarii:

mish spunea...

amin!

pretzeL spunea...

Frate....deci udriste...e cel mai apropiat loc de iad....

Cos spunea...

Asa e, Iadul complet include Drumul Taberei (intersectia de la Razoare) intr-o dimineata cu ninsoare, sectia de accidente usoare de la Grivita intr-o dupa-amiaza cu ploaie si centrul orasului condimentat cu un mars al taximetristilor.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.