marți, decembrie 11, 2007

Revista presei.

"Profa de sex oral" din Filiaşi rupe tăcerea şi ne povesteşte în CanCan că ea nu făcea sex oral cu iubitul ei, dar dansa lângă un prieten. Care a băut 100 de Alexandrion. Într-un bar din Filiaşi. Rectificare: în barul din Filiaşi.

1500 de boşo persoane de vârsta a treia s-au călcat în picioare pentru bilete de tratament. O vară fierbinte la Băile Govora!

Nişte agarici de la Primărie au propus interzicerea virajului la stânga in peste 100 de intersecţii din Bucureşti, informează Cotidianul. Chestia asta nu ne afectează prea tare pentru că, oricum, virajul la stânga devenise uşor periculos de când pe majoritatea străzilor există un tranşeu fix pe mijloc, deci pe unde se vira la stânga. Să fie primit!

Ziarul Click are o ştire despre o angajată a BCR care-şi făcea poze goală în biroul de la bancă. E urâtă. Tot în Click e o poză cu Eva Mendes goală. Ea nu e urâtă.

Revista (?) Tricolorul are un amalgam de articole, unul mai interesant decât celălalt. De la relatarea activităţii Partidului România Mare de Moş Nicolae, trecând prin documentare despre moartea lui Stalin şi "Fructe care pot limita cancerul la prostată". Totuşi, cea mai importantă ştire este despre ziua de naştere a Mitzurei Arghezi!

Zoso (pentru că şi el e un tabloid ieftin, nu?) ne spune că în Bulgaria există Burn la sticlă. O fi, dar nouă când ne măreşte pensiile?

Petocuri punct ro are aceeaşi ştire de când s-a deschis: bărbaţii sunt dobitoci.

Noapte bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.