vineri, decembrie 21, 2007

Ludovic şi-un pic.

Vuieşte presa de câteva zile despre cazul domnului ministru care-a făcut accident. Astă-seară a apărut şi dânsul să explice într-o emisiune la Antena3. Ca de obicei, trebuie să-mi exprim şi eu părerea în stilul caracteristic, adică cu liniuţă de la capăt. Poate-mi răspunde cineva şi mie...
  • De ce este Ciutacu idiot şi cum dracului a ajuns redactor-şef la un ziar important?

  • De ce jurnaliştii tineri în care ne puneam speranţa aleg să se vândă pentru...nici nu ştiu pentru ce? Fraţilor, ca să devii jurnalist trebuie să ai pasiune pentru treaba asta, trebuie să crezi în ceva. Merită să renunţaţi la asta pentru nişte bănuţi aruncaţi de Voiculescu? Sunt de acord să-l favorizaţi şi să-l pupaţi niţel în c*r, dar chiar să pregătiţi emisiunea cu Orban dinainte? Badea, de la tine aveam alte pretenţii că nu eşti prost ca Ciutacu.

  • De ce nu face Poliţia ceva în legătură cu banda de hoţi de plăcuţe de înmatriculare din zona Cotroceni? Pentru că în accident s-au pierdut patru plăcuţe care nu au putut fi explicate de domnul Orban decât ca "furate". E clar o grupare care filează maşinile de ministru implicate în accidente ca să le fure numerele. Nişte nenorociţi...

  • De ce nu vede nimeni cât de uman e ministrul? Păi dacă s-a dus să vadă de ce plânge o fetiţă pe trotuarul celălalt, vă daţi seama cât de bun la suflet e? Poate că de-asta i-a pasat şi nişte mii de euro, să nu mai plângă.

  • De ce nu o internează nimeni pe mătuşă la nebuni pentru că vorbeşte despre bani care nu există, de fapt?

  • De ce-l mai ascultă cineva pe Cristoiu?

  • Dacă n-a fost cu victimă, de ce dracului a mai stat ministrul în frig timp de trei ore să aştepte Poliţia?


Hai, fiţi "copii cuminţi" cum spune chiar Orban că e şi judecaţi singuri. Şi nu vă mai uitaţi la Antene sau la Ciutacu. Seara bună.

8 comentarii:

Radu spunea...

Monşer, nici eu nu sunt un mare fan al Plutonului de la A3 dar de data asta ţin să fiu de acord cu ei. Sunt foarte multe chestii care nu se leagă:
-Realitatea face multe supoziţii şi nu are nici un martor care să apară pe stică identificându-se ca martor
-De unde ştie Turcescu că era Orban beat la momentul accidentului sau când l-a sunat?
-Cel care a sunat la 112 şi-a schimbat declaraţia. El defapt trecea pe-acolo... nu ştie defapt dacă a fost sau nu lovită copila.
-Momentan nu există victimă
-Nefiind nici o victimă, nu este "fugă de la locul accidentului"
-În afară de maşinile lovite(dovezi clare) nu există decât nişte dovezi circumstanţiale.


Pe de altă parte:
-Da Orban a minţit
-Da Orban e un bou
-Da Orban tre' să zboare

Cos spunea...

- Daca pe Turcescu il ameninta pe fata asa cum a facut-o individul ala de se dadea drept nasul lui Orban, de eventualii martori ce sa mai spunem?
- In momentul accidentului nu stie (dar tind sa cred ca asa era - sau e foarte prost ca altfel n-avea de ce sa ascunda), dar la telefon se aude clar pe inregistrare - era praf.
- Cand a sunat la 112 a spus ca a luat-o pe capota. Ce-a spus dupa nu prea mai ma intereseaza.
- Ba exista, o cheama Simona.
- Vezi punctul precedent.
- O fi.

Pe de alta parte, sper ca va e clar ca Basescu e in spatele scandalului. Era ascuns pe bancheta din spate a Ludovicului si l-a speriat in fata trecerii de pietoni, apoi a fugit repede pe celalalt trotuar si s-a prefacut in domnisoara cu mana rupta. Si dupa l-a tinut pe Orban de vorba vreo 30 de ore, ca sa nu se mai duca la Politie.

Radu spunea...

-Putea oricine sa se dea nasul lui Orban asa cum idiotii de la A3 au sunat familia "victimei" si s-au recomandat ca fiind din partea sa incalcand legea. Potentialii martori nu se stie cine sunt inca, deci de unde se pot face presiuni?
-N-ai dovezi
-N-ai dovezi
-O fi.

PS: vreau si eu sa-l vad pe Base costumat in pustoaica. Oare cand se costumeaza, se face blonda si cu tate mari cum a invatat de la fetele mai mari de pe strada?

Cos spunea...

Radu mamii, ce idealist esti tu...Bine, ma, ziaristii incalca legea si Orban scapa. Asta vrei?

---

Nu, se face cheala si chioara de tremura Voiculestii si Patricii cand o vad. Si face cu ochiul inspre masini si alea derapeaza.

Radu spunea...

Nu sunt deloc idealist, Costin. Sunt de acord ca Orban a facut destule tampenii cu accidentul asta si merita sa si-o ia. Vreau sa si-o ia mai urat Orban, dar vreau sa si-o ia cu probe. Motivul?
Uita-te la ce s-a intamplat cu Remes. A fost un dosar fabricat, cu probe circumstantiale(plic cu continut incert) si nu se aude nimic de el. Tocmai pentru ca vreau un idiot inept sa intre la bulau pentru ceva, orice, vreau probe clare si irefutabile.

Insa nu-mi plac tacticile astea de tabloid ieftin(presupuneri, schimbari de supozitii, martori anonimi, inregistrari video dubioase) care sa terfeleasca un demnitar al statului, oricat de idiot ar fi el. Sa-l terfelim dar cu probe, nu supozitii.

Cos spunea...

Pardon, nu de-asta nu se mai aude nimic de Remes, ca a avut "probe circumstantiale".

Cat despre "acuzarea" intocmita de Realitatea & Co., pentru mine este suficient de credibila, iar "apararea" este atat de superficiala incat ma intreb cum de-au ajuns niste incapabili in posturi de conducere.

Sa nu uitam ca vorbim strict despre presa, care poate spune si intreba orice, asa ca nu vad problema. Te simti lezat ca ministru implicat intr-un accident de ce spune Turcescu pe post despre tine? Vino si convinge-ma. Vino in emisiune si discuta cu el, arata-mi ca tu esti mai destept. Vino si spune-mi tu ca sunt dovezi circumstantiale, nu-ti lasa catelusii pe la alte emisiuni sa latre si nu-i ameninta pe ziaristi. Daca faci asta s-ar putea sa incep sa cred dovezile acelea circumstantiale.

Radu spunea...

Stai un pic, sunt foarte de acord cu tine că tăcerea lui Orban a fost absolut tâmpită şi i-a făcut foarte mult rău. Dar eu nu sunt de acord să se lanseze acuzaţii şi presupuneri, chit că e presa. Nu pot spune ce vrea muşchiu lor, inventat din thin air pentru că nu e... corect. Nu ştiu cum ţi-ar plăcea să ajungi în funcţie publică şi să scrie la gazetă că în adolescenţă molestai şoareci de câmp. Realitatea n-a întrebat nimic, ei doar au acuzat şi atât.

Cos spunea...

Cand voi ajunge in functie publica, voi fi pregatit sa primesc galeti de rahat din toate partile. Ca asta inseamna functie publica: e un privilegiu, nu un drept. Daca eu imi voi face treaba corect, poate sa spuna Turcescu despre mine ca sunt un criminal homosexual si ungur si nu va conta pentru alegatorii mei.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.