duminică, decembrie 02, 2007

Eliberaţi internetul!

Fraţilor, sfârşitul este aproape. Deşi a început ca un mediu de comunicare pentru oameni de ştiinţă şi porn gratis, internetul a ajuns locul de joacă al retarzilor. Hai, dacă până acum aceştia stăteau ascunşi sub pseudonime de genul kr3atza_13 sau g|0vanny_grandi0$ul prin canalele ştiute de (m)irc, recent avem idioţi de prim rating care ne agasează constant.

1. Andressa este ca de obicei. Nu pot să citesc nimic din ce scrie şi nici eu nu ştiu exact ce mă enervează la ea. Cert e că mă scoate din sărite în mod pasiv, fără să facă nimic. Văd că şi-a tras şi ea nişte bănuţi făcând trafic unui magazin mizerabil pentru muieri.
2. Zoso - nu voi înţelege niciodată de ce citeşte lumea nişte propoziţii scurte, urâte şi tâmpite. Mai nou văd că s-a umplut de reclame şi este mai anost ca niciodată. Cât de curând o să ajungă să publice posturi monosilabice.
3. Subiectiv - trebuie menţionat că l-am văzut în carne şi oase (deşi el habar n-are unde sau când). De fapt, mai mult în oase că e slab mort şi urât ca dracu'. Despre blogul lui, numai de bine - plictisitor şi arogant în continuare cu un praf de publicitate peste.
4. Arhi - noul intrat în Top 10 cei mai enervanţi oameni cu succes prin internetul românesc. Prea multe nu ştiu despre el, decât că e un omuleţ grăsuţ şi enervant care se crede inteligent şi haios. Omule, eşti penibil.

Vă rugăm, daţi-ne internetul înapoi! Sau faceţi-vă voi un internet în altă parte şi lăsaţi-ne în pace.

7 comentarii:

BlackNight spunea...

Nu-ti plac, ignora-i.

pretzeL spunea...

Batranul caine turbat ataca orbeste din nou! :)

Cos spunea...

@BlackNight
Incerc, dar oamenii astia imi sar in fata ca puroiul dintr-o rana infectata. Putreziciunea s-a extins suficient si e timpul sa amputam membrul afectat pana nu ajunge la creier!

Kidha spunea...

Si...cine spuneai ca sunt astia?
Daca de primii 2 am auzit si din greseala am intrat o data la ei pe blog (la andressa de 2 ori, damn it) de ultimii 2 jur ca n-am auzit.

Kidha in schimb e mai celebra decat si-ar fi dorit :))

Spor la castigat laptoape :)

Cos spunea...

@kidha

Da, esti o stea in ascensiune.

PretzeL, adu repede niste paine. Radulescule, vino tu cu sarea ca sa intampinam celebritatea pe covorul rosu cum se cuvine.

Apropos, te reprezinta cineva? Daca nu, cunosc eu un impresar bun.

pretzeL spunea...

Si tu cu ce vii costine? /:)

Cos spunea...

Eu vin cu braţele deschise.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.