joi, noiembrie 29, 2007

Ochiul dracului.

- 800 de milioane de pâini
- 40 de milioane de manuale şcolare
- 800 de mii de calculatoare
- 4 mii de ambulanţe complet echipate
- 2 mii de locuri de cămin pentru studenţi
- 74 de kilometri de autostradă (la preţul special Bechtel)
- 50 de elicoptere-ambulanţă complet echipate

Acestea sunt doar câteva din lucrurile care s-ar putea face cu cei 400 de milioane de euro pe care-i dăm pentru construirea unei catedrale în Bucureşti.

4 comentarii:

Sara spunea...

in catedrala o sa se roage lumea pentru toate lucrurile care se puteau face cu banii... romanu e prost, dar merge in cer. si foarte repede, pentru ca moare de foame.UNII moare de foame.

Cristi spunea...

Nu stii tu rezultatele studiului de fezabilitate... Catedrala va putea salva mai multe suflete decat ii pot fi livrate de la spitalele carora le lipsesc echipamentele din lista ta de mai sus.

Si apropo de votul de saptamana asta (cu Elodia)... io cre' ca Lazarus a facut-o, "sa mananca" si el o paine "da pa urma" audientei. Si din aceeasi categorie, tocmai am inteles ca au gasit-o (stire de ultima ora). Era intre 2 ziduri...
...Intre Marele Zid Chinezesc si Zidul Berlinului.

godies spunea...

Eu zic ca merita, Purificarea spirituala e mai importanta in romania decat foamea,infrastructura invatamantul si sanatatea la un loc.Oamenii trebuie sa se roage nu sa manace sau sa fie educati...daca ar fi educati si satui ar putea conduce tara spre bine..si cine isi doreste asta?

iulia spunea...

nu mai rasuci si tu cutitul in rana! ce "purificare spirituala" oameni buni? purificarea spirituala e aia in care stai tu cu Dumnezeu intr-un loc linistit si nu intr-o catedrala maaaare cat o zi de post!
stii cum e cu tichia de margaritar...?

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.