joi, noiembrie 01, 2007

Bebeluşa, Păpuşa, Petruşa!

Dezminţire: Următorul post va fi pe deplin înţeles doar de colegii mei din liceu. Vă pup pe toţi.

Dragii mei, se ştie că majoritatea vedetelor erau firi singuratice în anii tinereţii, de dinainte de descoperire. Unii spun că majoritatea persoanelor pe care le vedem pe sticlă erau chiar neinteresante şi nu au lăsat o impresie majoră asupra celor din jur. Iată, sietch vine cu o confirmare la această teorie.

Poate că unii dintre voi ştiţi că la Cârcotaşi este în desfăşurare un concurs de alegere a următoarlor bebeluşe. Ceea ce nu ştiaţi este că pe site-ul lor există şi poze cu candidatele, iar ceea ce va veni ca un şoc este că o cunoşteţi din liceu pe una dintre ele!

Observaţi, vă rog, prima poză, în care avem o imagine panoramică a colegei noastre. Privirea este orientată undeva în afara cadrului, cu o căutătură erotică, menită să atragă imaginaţia într-o capcană mortală. Îmbrăcămintea este la limita dintre cuminte şi obraznic, lasând la vedere cei 35 de centimetri de picioare sexoase.
Cea de-a doua poză ne arată faţa umană şi dragăstoasă, de femeie casnică aflată la peşte cu soţul, între o serie de grătare încinse şi bere la pet. În ultima fotografie vedem ipostaza de vampă a discotecilor din Eforie Sud, cu ochelari periculoşi şi încă 35 de centimetri de picioare (drept comparaţie, balustrada din spate are jumătate de metru înalţime).


Mi-e dor de voi, noapte bună!

Completare: Iată, şi colegii din facultate au cu ce se mândri. Aştept comentarii pe marginea fotografiilor!

Un comentariu:

Anonim spunea...

OMG...cred ca am orbit,fata aia de la bara a depasit limita vulgaritatii romanesti,in curand o sa-mi curga sange din ochi...bleah...cat despre prima tipa :)) este f amuzanta,dar este prea comuna

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.