luni, septembrie 03, 2007

Hocus porcus.

Cică bărbaţii sunt nişte porci. O auzim de când suntem mici, facem glume pe tema asta la liceu, ne ferim să părem aşa când suntem mari, deci aşa trebuie să fie. Sau? Când, oare, a avut loc întrunirea umanităţii şi s-a hotărât de către un grup de grase urâte (cunoscute în unele cărţi şi sub numele de feministe) că noi, bărbaţii, trebuie să fim sclavii estrogenului degustător de telenovele?

Bărbaţii suportă brusc comparaţie cu anumite animale râmătoare de pe lângă gospodăria omului de fiecare dată când, vezi Doamne, fac greşeala să nu se gândească la consoartă. Pardon, nu numai să se gândească, dar să facă în vreun fel să arate lucrul acesta. Preferabil cât zâna este la coafor, inconjurată de alte zâne practicante de aranjamente capilare, ca să se vadă în anturajul ei cât de apreciată este. Recte, fie un mesaj, fie un telefon dulceag.

Ajuns acasă, masculul obosit are parte, pe lângă porţia de ciorba afumată, şi de tratamentul aplicat în 85% din cazuri: "Nu m-ai sunat deloc...". Degeaba încerci să te scuzi că ai crăpat de treabă la birou, căci primeşti clasicul: "N-ai avut cinci minute să mă suni şi pe mine?". Nu, mă, n-am avut! Am fost niţel cam ocupat să-mi tocesc tinereţea ca să-ţi cumperi tu genţi făcute de homosexuali francezi şi să ne luăm casă împreună. Unde dracului o fi împreună ăsta, că tot io plătesc şi ratele la maşină?

Da, dragii mei, suntem nişte porci. Dar nu din motivele pe care ni le spun ele. Nu, suntem nişte porci pentru că suntem folositori pe lângă gospodărie, pentru că ne aşteptăm tăierea inevitabilă fără să comentăm nimic, pentru că în adâncul sufletului ştim că după Crăciun o să ne ia locul un porc mai gras. Nu mai fiţi porci!

12 comentarii:

Cos spunea...

Nici un comentariu. Stiti ca-i adevarat, stiti...

Paula spunea...

nu-i adevarat...de tot ;)) nu toti barbatii sunt porci (in ambele sensuri pe care le-ai dat cuvantului) si nu toate femeile sunt "zane" .
oricum, imi place cum scrii.comic si bine ;)

lea spunea...

costin, da tu nu esti porc... pentru ca tu nu esti unul dintre barbatii care aduc atatia bani in casa incat sa plateasca rate la casa, la masina si sa isi cumpere femeia geanta LV...

Cos spunea...

Oare?

Anonim spunea...

dragii de voi..oropsiti de soarta...porcii sunt niste animale ft dragute, nu stiu de ce va compara cu ei...sunteti much worse..salivati dupa orice are sani si picioare lungi dar noi (fetele) nu putem sa iesim, vb cu altu ca suntem curve, nu? as fi vrut de nspe mii d ori sa fi fost barbat decat fata...

Cristi spunea...

Zicea un gluma mai veche ca orgasmul la porci ar tine juma' de ora. Daca-i adevarat, pana la urma, de ce n-am fi!? :-P Si inca un lucru, pentru domnisoara anonim... Groh! (nu-i asa ca asta ma face "ft dragut"?. Cam atat.

Rip spunea...

ce sec esti cristi

Cristi spunea...

Recunosc. Nu era pentru cei care gusta unu' dulce. Dar, vorba altei reclame... sunt ceea ce beau.

Anonim spunea...

esti prost

Cos spunea...

Si probabil ca tu esti grasa, dar nu-ti scoatem ochii pe tema asta.

Cristi spunea...

Anonim, e de apreciat ca ti-ai inabusit frustrarile in doar doua cuvinte. Te-a ajutat? Ma bucur daca da. :)

@Cos & @other readers: scuze, dar nu puteam sa nu spun nimic. Promit insa ca e ultimul comentariu la aceasta insemnare.

Anonim spunea...

*clisee, my bad

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.