marți, septembrie 04, 2007

De ce?

De ce mereu cand ai probleme simti nevoia sa le imparti cu cineva?

8 comentarii:

@Dexter spunea...

Load balancing?

Trecand de gluma, vorbind despre ele (cu confidentul(a), cu blog-ul, cu ... etc.) iti convingi mintea ca-s informatii "publice", iar informatiile publice nu te afecteaza. Pentru ca problema de cele mai multe ori nu e ca s-a intamplat, ci ca ti s-a intamplat tie. Trecand-o in public, isi pierde caracterul personal si devine s-a intamplat -- vorba ceea: s-a vazut si la case mai mari.

(imi cer scuze anticipat pentru tratarea glumeata si superficiala a subiectului; daca e vreun student/absolvent de psihologie care citeste, accept orice fel de injuraturi la tema :) )

Radulescu spunea...

pentru a primi de la societate avizul de normalitate...

afrodita spunea...

pentru ca atunci cand le dezvalui cuiva le imparti la propriu.persoana respectiva e de obicei un prieten care ia asupra sa o parte din aceasta sarcina,in special sentimental,si tie ti se pare mult mai usor de rezolvat.in cuvinte mai putine:atunci cand impartasesti problemele tale te auzi vorbind,explicand situatia si asa reusesti sa gandesti cel mai bine,sa cantaresti situatia concluzionand ca exista o solutie pt orice problema,oricat de dificila ti s-ar parea la inceput...

Kidha spunea...

De-aia.

pretzeL spunea...

cred ca ai dreptate dexter...interesant raspuns.

pretzeL spunea...

@afrodita bine zis! Si eu in rarele momente in care imi impartasesc problemele o fac nu neaparat pt sfatul pe care as putea sa il primesc ci pt ca ma ajuta pe mine sa revad lucruri si sa pot privi obiectiv. Imi impartasesc cu mult mai multa darnicie bucuriile.

@kidha dincolo de orice comentariu ;)

Cos spunea...

Oare?

pretzeL spunea...

deci oare frate!

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.