duminică, septembrie 02, 2007

Amiciţie.

Eşti cool. Ştii că eşti pentru că toată lumea ţi-o spune. Ştii că eşti cool pentru că faci toate lucrurile pe care ar trebui să le facă un băiat cool: ştii să fii haios şi să spui glume, obligatoriu bei bere pentru că asta beau liceeni, fumezi ştrengăreşte şi asculţi muzică bună. Implicit, toate fetele te plac şi, implicit, le-ai spus că ai avut multe iubite până acum şi toată lumea te crede când spui asta pentru că se vede pe tine cât de familiar te porţi.
În sfârşit, iese cu tine şi fata pe care o placi, aceea cu care ai tot încercat să intri în vorbă de la începutul anului. O cunoşti mai bine decât prietenele ei, fără să fi schimbat mai mult de două vorbe vreodată. Aseară aţi stat la discuţii vreo trei ore în barul de lângă liceu şi ţi s-a părut minunat, iar acum stai lângă ea pe o bancă din parc. Deja s-a întunecat afară şi ea îţi spune că i s-a făcut frig. "S-o iau în braţe?" De obicei eşti foarte increzător şi faci cele mai nebuneşti lucruri, dar de data aceasta nu ştii ce să faci. "Ştiu că vrea. Doar a stat şi aseară cu mine...dar dacă vrea să fim doar amici? Ce-ar zice dacă aş lua-o acum în braţe?". În fond, nu ai mai sărutat nici o fată până acum şi habar n-ai cum s-o faci. În mod cert o fată atât de drăguţă ca ea a avut prieteni cu care s-a sărutat; de fapt, şi tu ar fi trebuit să ai, dar eşti mult prea timid şi de-asta ţi-ai construit o mare aură de băieţaş care le ştie şi le-a încercat pe toate. "Lasă, mai bine mai aştept şi o să fiu cu ea când o să fiu mai experimentat. Da, da, clar aşa trebuie...".

"Ce naiba face? Ar trebui să mă fi sărutat până acum." - gândeşti. "Un băiat ca el sigur ar face primul pas. Doar e mai golan, aşa...". În colţul gurii îţi apare un zâmbet pentru că ştii că sigur o să te arzi cu băiatul ăsta, sigur are pe altcineva sau o să te lase curând, doar nu e genul care să stea doar cu o fată. Dar îţi place atât de mult, poate chiar din cauza aceasta. Acum ţi s-a făcut frig de-a binelea şi el nu schiţează nici un gest. E clar că nu e interesat. Vrea să fiţi doar amici, probabil. "Oricum nu eram eu de nasul lui, sigur cunoaşte fete mult mai drăguţe decât mine", începi să te resemnezi şi îl întrebi ce părere are despre tipa care a câştigat concursul de miss săptămâna trecută.

3 comentarii:

Defyer spunea...

Confirm faptul ca asa se intampla.

G spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
pretzeL spunea...

costine, tu "te-ai ars" cu multi baieti? :D

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.