vineri, februarie 09, 2007

Închide fereastra!

Am auzit cu toţii despre noul sistem de operare de la Microsoft care va fi, la fel ca toate celelalte sisteme de operare de la Microsoft, revoluţionar. Tot în buna tradiţie Microsoft, probabil va deveni cu adevărat revoluţionar de-abia pe la Service Pack-ul al doilea, când va deveni, totodată şi utilizabil.

Surse de încredere ne informează că, printre celelalte revoluţionări aduse de Vista se numără şi o versiune nouă de Solitaire. Printre îmbunătăţiri se numără o grafică mai bună şi sunete! Pe această cale, fac un apel către toţi şefii: dotaţi-vă secretarele cu serve...calculatoare compatibile Vista, nu le puteţi priva de noul Solitaire! Nu numai că secretarele vor fi din ce în ce mai productive, dar le vom ajuta să-şi dezvolte şi intelectul, noul Solitaire fiind ceva mai dificil. Ca un bonus, chiar şi tipul acela ciudat cu barbă de la IT va fi mai fericit atunci când repară calculatorul lui Nuţişor care şi-a vărsat cafeaua pe taste pentru că Vista include şi un joc de şah!

Nu mai ezita, cumpără Vista acum!

P.S. Fără nici o legătură cu articolul, poate că ai vrea să arunci un ochi peste pagina lui Silvian Creţu. Mulţumesc!

2 comentarii:

Silvian spunea...

Dar vai, ce s-a intamplat pe partea de final? Nu am vazut pasiune si nici umor...
Inteleg, nu este chiar bine ca lumea sa afle de planul nostru ultra-secret (despre care nu au nici o idee ca exista) de a domina planeta, dar totusi!
Hai pipăl! Daţi cu click-ul că e ieftin şi nu doare...

Mish(on rampage) spunea...

Viruses
Intruders
Spyware
Tojans
Adware

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.