sâmbătă, octombrie 14, 2006

Hausaufgabe.

Vi s-a întâmplat vreodată să vă faceţi un amic şi apoi, după mai mult timp petrecut "împreună" (mă refer la ordinul de mărime cateva luni spre un an - mai din cauza faptului ca aveţi aceeaşi slujbă, mai la o bere etc.) să vă daţi seama că respectiva persoană pur şi simplu doesn't cut it? Adica are nişte defecte evidente şi deranjante care până la urmă te fac pe tine să arăţi prost, căci "cine se aseamănă se adună", vorba 'ceea. Nu ştiu cum de n-ai observat atâta timp sau poate că ai observat, dar atunci nu prea te interesa, dar noua situaţie socială te cam împiedică să ai astfel de prieteni. Oricum, ce-i de făcut? Persoana respectivă te consideră deja prieten şi nu mai ştii cum să ieşi. Ha! Vedeţi, nu s-a gândit nimeni la asta. Aştept răspunsuri pe adresa redacţiei.

10 comentarii:

Pescarusu007 spunea...

Limitezi iesirile cu respectivul, asa incat va fi fortat sa-si caute tovarasia cu altii. :) Chiar functioneaza...am experienta in expedierea acestei tipologii de "prieteni",

Costin spunea...

Si daca, cum spuneam mai sus, trebuie sa-l vezi zilnic prin natura serviciului?

Anonim spunea...

Tot eu sa gasesc variante posibile ? Pai:
1. Nu poti.
2. O solutie este sa ai puterea sa ignori acea persoana(experienta personala).
3. Verde-n-fata ? Nu mai pot, nu mai vreau, s-a sfarsit. Fara "păi să vezi că de fapt".
4. Masochism. Nu, nu e o metoda de a scapa de individ. Stii, cateodata trebuie sa inveti sa apreciezi prostia. + Comunicarea e totul.
5. Eviti...ah, n-ai cum.

In fine, o cam faceam pe desteptul. Ideea e ca: bă, n-ai cum. Nu se poate, omule ! Asta e. Tre' sa rezisti.

sin spunea...

n-are importanta daca lucri in acelasi birou... in functie de cu cine vrei tu acu sa iesi acum, iesi doar cu persoana respectiva. nu scrie nicaieri ca tre sa iesi in grup de fiecare data.

pretzeL spunea...

Nici mie nu imi place de tine!

pretzeL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
mish(on rampage) spunea...

'exicsta' 2 variante ori e vorba de mine sau de tine...

Costin spunea...

Deci e clar ca am o exprimare lacunara, avand in vedere ca si Tz a dedus ca este vorba despre tine. Ei bine, nu e! And that's that!

Anonim spunea...

Mr .45

razvan spunea...

este groaznic de greu...io incerc sa scap de tine de vreo 12 ani... :p prin a 2-a mi-am dat seama ca nu prea eshti cool...

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.