joi, septembrie 21, 2006

Romaniţa Iovan.

Îmi explică şi mie cineva cine e şi ce vrea această Romaniţa Iovan de la noi? Mă uitam mai zilele trecute la televizor şi ajung (nicidecum din greşeală) pe OTV. În apartamentul domnului Dan Diaconescu (Nevăstuica, pentru prieteni) se dezbătea la greu daca această Romanita Iovan s-a pupat sau nu s-a pupat cu un individ într-o maşină. Vă aduc aminte, însărcinată fiind în luna a opta! Nu iau în seamă, dau pe alt post, se discuta acelaşi lucru. Până la urmă, îi las în plata Domnului. A doua zi, ies pe afară, dau cu ochii de "Libertatea" pe o tarabă, titlu mare cu Romanita Iovan care a făcut şi a dres. Merg cu autobuzul, aceeaşi Romaniţa Iovan era pe buzele tuturor (mă rog, de fapt a fost doar pe buzele amantului, dar asta e o discuţie prea lungă).
Momentul adevărului a venit! Ce părere are Cos despre sărutul Romaniţei Iovan? E foarte simplu: nu a existat sau a fost inofensiv şi vă pot şi demonstra. E însărcinată în luna a opta, corect? Corect. De prin luna a patru nu mai poate face sex. Corect? Corect. Sarcina principala a amantului este să facă sex cu ea. Corect? Corect. Ei bine, nu mai există amant pentru că nu se mai poate face sex! Q.E.D.

P.S. Dacă aş fi paparazzi, aş sta cu ochii pe soţul femeii, care de muuult timp n-a mai avut parte.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mă cam plictisisem de atâta Dosariadă, Dinamo-Steaua, Silviu Brucan, RAFO, deschiderea graniţelor României, cetăţeni români veniţi din Rep. Moldova, Andreea Marin şi Dansez pentru bani..., Elenele Udrea şi Băsescu şi mai ales reclama aia penibilă de la pui !

iulia spunea...

hei asta e amantul care vrea doar o relatie profund spirituala cu ea..si ii place sa vb cu ea de Picasso si Liiceanu!offf nu ii intelege nimeni ca ala nici macar nu era sarut...era doar o noua tehnica de relaxare invatata la cursurile profund spirituale de yoga...si tot asa...ma pot bate campii inca mult dar nu merita ..nu?

pretzeL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
pretzeL spunea...

sau poate merita....cu ce esti imbracata? :D

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.