joi, septembrie 21, 2006

Libertate, mâncaţi-aş!

Sub motto-ul Somnul raţiunii naşte monştrii, vă prezentăm episodul "Interneţii tăi de viaţă!".
Din ce în ce mai des observ tot felul de indivizi care tocmai au dat peste internet şi care se poartă al naibii de nesimţit. Hai că pe super-mega-bloggerii care îndrugă tot felul de aberaţii de parcă ar fi CTP-ul la trântă cu Liiceanu, moderaţi de Patapievici, când, de fapt, nu sunt decât nişte agarici de studenţi care habar n-au cu ce se mănâncă lumea, îi mai înţelegi. Hai, că pe puştii plini de hormoni care asl-pls-uiesc pe "mirc", îi mai înţelegi (ei sunt de fapt, cocalarii din scara blocului care se iau de toată lumea). Dar, recent, am fost martor al unui fenomen pe care nu-l mai întâlnisem. E vorba despre un puşti de 16 ani care s-a hotărât să facă legea pe forumul nostru, punându-i la punct pe unii dintre cei mai bine pregătiţi oameni în domeniu. Şi nu aşa, cu blândeţe şi respect, ci cu foarte mult tupeu şi foarte multă nesimţire. A fost avertizat şi acum işi cere "drepturile". Stau şi mă întreb dacă ar face la fel pus faţă în faţă cu acei oameni (unii au peste 22 de ani, mulţi-înainte-mulţumesc). Chiar unii oameni nu au capacitatea de abstractizare a faptului că regulile din societate se aplică şi pe net, că trebuie să arăţi respectul cuvenit indiferent de mediul în care te manifeşti?

Ce să mai tura-vura, propun să se inventeze o băbuţă virtuală, care să comenteze la atitudinea "copiilor din ziua de azi"! Mucoşilor!

3 comentarii:

Tzzz spunea...

adevaru asta e ....
dar nene ce s-a intamplat cu blogu?
te-ai shaorit si tu si ai trecut pe albastru?sau acum vezi lumea in albastru si ai zis sa schimbi tot? ps. era mai fain inainte:p.
pe langa bunictza ar trebui si un mos care sa ii certe pe aia mici care itzi ocupa locu pe dc si nu il cedeaza cand vrei sa intrii stii asa ca in tramvai sau alt mijloc de metrou:p.....

Mish (on rampage) spunea...

1. tzzz se scuza ca a scris metrou a vrut sa scrie transport... saracu'
2. daca ne uitam bine... eu am un steag albastru care atarna pe partea dreapta, pe partea cuibului:))
3. ce ai tu mah cu copii astia candrii ce ti-au facut tie concret?; hai sa punem problema un pic altfel: deci mergi pe strada si din fata unui bloc iese un copil desta in fata ta si te injua...da?... da. ce faci? il iei la bataie? il injuri si tu? sau pornesti un manifest probabil pe intreg netu' la adresa saurilor astia mici ca poate o sa vina cineva care sa-i opreasca din drumul lor sramb si sa le explice totusi ca nu asa sa treaba? sau varianta cea mai ok dupa mine shoot to kill?
4. uimesete-ma saure ce faci?
vrei sa-ti dau o parere il lasi in pace si treci mai departe... nu?
5. concluzia: te hazardezi cam mult pentru toti prostii pamantului; da-l in ma-sa si nu-l mai lasa sa posteze nimic niciodata
p.s. prea multe randuri pentru un prost

Anonim spunea...

Man, apropo de forumul Linux360, stiu la cine vs. cine te referi. Mai bine se proceda dupa cum a spus sin. Dar, macar si-a luat o avertizare.

Unii e prosti.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.