luni, iunie 12, 2006

Wishlist.

Pentru că se apropie ziua mea de naştere şi sunt convins că toată lumea vrea să-mi ia cadou, uite ce aş vrea:
Mă rog, asta dacă nu cumva aveţi bani de-un laptop (să fie pe 64 de biţi, normal).
Atenţie! Cine nu-mi ia cadou, nu primeşte de băut. Cine îmi ia cadou identic cu alt cadou primit, nu primeşte de băut. Cine îmi iau cadou urât, nu primeşte de băut.

15 comentarii:

pretzeL spunea...

Si cine vine gata beat?

razvan spunea...

Mah baiete da multe mofturi...ce sa intamplat cu tricoul ,sapca si sticla de vin (sec ,ca ne respectam)...cadouri clasice si de bun gust...unde s-au dus aceste nepretzuite dovezi de pretzuire si stima prieteneasca....va intreb pe voi, unde?

pretzeL spunea...

frate...da glumitezele alea de bun gust. Un pahar in forma de penis, sau cu sani. O placheta cu cel mai bun prieten d'aia de 5 roni...sau un tricou cu female body inspetor (FBI)...un clasic. AH tineretul asta...(btw...a se remarca incercarea lame a lui radu de a fi amuzant)

razvan spunea...

Si comeback-u lu' covrigel care e o "capodopera de umor"...(nicio hiena gadilata cu pana nu ar rade la ce zici tu pushtulica :P )

pretzeL spunea...

(a se remarca incercarea lame a lui radu de a cotracara...incredibil...ai spune ca aceste mamifere gandesc...pur si simple uimitor)

razvan spunea...

Covrigel...daca vrei ceva uimitor ,inspira adanc si uitate in oglinda...eshti un contraexemplu pentru darwin. P.s: se zice simplu nu simple :D

pretzeL spunea...

da coae da nu si cand esti la predare in limba engleza...:D...si hai sica lasa gargara asta ieftina ca stii ca e o lupta pierduta din start cu mine :p

razvan spunea...

Lordul din mine imi impune sa lupt pana la capat...chiar cu o primata ca tine (care e totushi e la predare in limba engleza :) )

pretzeL spunea...

bleah...gata..m-am saturat...nu ma mai cobor in mocirla...si lord(oza) din tine iti impune sa lupti pana la capat. Ca nu mai poti sa stai jos si arati aiurea in picioare fara motiv. Asa ca stai jos sica...

razvan spunea...

Covrigele...nu ai recunoshte un comment bun nici dak s-ar baga in curu' tau si tzi-ar stimla prostata pana la orgasm... :p ce sa discut cu tine...

pretzeL spunea...

gata...asta a fost climaxul tau? Si in alta ordine de idei...poate tu poti sa ai un orgasm prostatic. :p...ma asteptam la mai mult de la tine sica...de fapt mint...NU ma asteptam de la mai mult de la tine sica :))

razvan spunea...

Covrigele dak gaseshti un proctolog de calitate ,finutz ,cu mana de violonist...la cat de metrosexual eshti...nu mai ieshi din cabinet :))

pretzeL spunea...

frate...frate...ne plafonam...mutam discutia in ultimul post. Sa fim si noi in pas cu lumea. :)

Mish spunea...

cine nu-mi da de baut ia bataie...

Anonim spunea...

Ia pula ba cu tat cu mouse-ul tau .....

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.