joi, iunie 01, 2006

Rea căutătură mai are una lume.

A sosit şi vremea mult aşteptată - să vedem ce mai caută lumea pe internet! În continuare, termenii cu care se ajunge la mine pe site de pe Google:
 • mondene
  Se pare că mulţi români sunt interesaţi de ştiri mondene, din categoria Irinel şi Monica, ce balsam de păr foloseşte Roxana Ciuhulescu şi ce hârtie igienică a ales Cabral când a fost în vizită la Băicoi. Vă recomand cu deosebită căldură site-ul Libertatea. Astăzi, Miki, Unik si Ro-Mania, la Giurgiu!

 • cristina teodorescu
  Profesioniştii deja caută ştiri mai rafinate, în speţă despre Cristina Teodorescu. Am aflat că e blondă, are o emisiune la B1 Tv, a pozat în Playboy şi cam atât. A, da, cică a apărut într-un film cu Wesley Snipes şi mai nou şi cântă (sau cel puţin aşa îmi zice Google). Ca să-i ajut pe cei aflaţi la mine pe site căutând-o pe Cristina, vă ofer aici o poză arătându-i compentenţa profesională de blondă. Competenţă care a şi consacrat-o, de altfel.

 • poezie vara, vara poezie, poezie de vara, comentarii poezie vara
  După cum bine ştim, se apropie Capacitatea, iar acest lucru se vede şi în statisticile acestui blog. Pentru toţi cei care caută comentarii pe internet, vă dă Tata Cos un sfat: mai bine puneţi mâna pe "Istoria Literaturii" a lui George Călinescu şi încheiaţi cu bâlciul. Sau copia-ţi [sic].

 • Menţiuni:
  Pentru domnul sau doamna care a căutat: cat consuma un bmw x5?, răspunsul corect este foarte mult. Vă mulţumim, mai treceţi pe la noi.
  Pentru cel care a căutat dezmăţ: sfatul meu este să vă duceţi în galeria rapidului îmbrăcat în roşu-albastru, să vedeţi acolo dezmăţ!
  Celui care a căutat nevoia de comunicare - te-ai gândit vreodată să-ţi cumperi un telefon, să-ţi suni prietenii şi să ieşiţi la o terasă ca să vorbiţi? Doar o părere...
Cam aceştia sunt termenii care s-au evidenţiat. Pe final, nu pot să vă doresc decât să aveţi o căutătură blândă în ochi şi o căutare decentă pe google.

6 comentarii:

razvan spunea...

Se vede sherifule k e sesiune....nu mai are chef studentu' de dezbateri, de la 17 comment-uri la 1...genial :))
Cand ai timp ar trebui sa scrii despre "sesiunea si efectele ei" ar fi cel putzin interesant sa vedem cum ne afecteaza.

pretzeL spunea...

eu vad cum va afecteaza... :)) sa facem bey neaprat gratarul ala din povesti. BTW...eu am azi ultimul exam :D...trebuia sa mai zic odata. Bafta in sesiune copii

Costin spunea...

Mori!

pretzeL spunea...

inseamna sanatate in dialectul slavo-dac?? :D

razvan spunea...

Normal covrigel...(d)asta va uram noi cei care chiar dau sesiune...multa fericire si un calduros "mori!" ca de la un student slavo-dac la altul :D

pretzeL spunea...

si ca un alt slavo-dac catre altul iti urez un hai sa "traiesti"...stii tu ce insemna sikko. (auzi tu...covrigel...ba mancam-ai)

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.