miercuri, mai 03, 2006

Mondene.


  • Irinel se căsătoreşte în continuare cu Monica, iar frumoasa liceeancă îl suge în continuare. De bani.

  • Romaniţa Iovan şi-a scos burtica în lume, relatează "ziarul" Libertatea, binecunoscut fiind faptul că până acum, atitudinea burţii faţă de presă a fost de no comment.

  • Cătălin şi-a rupt piciorul. În aceeaşi ştire aflăm că Bodo a prins un crap de 12 kile.

  • Daniela Gyorfi e îndrăgostită. Reporterii ziarului nu au fost în stare să-şi dea seama dacă şi de data aceasta este vorba despre un ţigan burtos. Din surse sigure aflăm că peştele acestei poveşti de dragoste şi iubire a fost nimeni altul decât Axinte de la Vacanţa Mare.

  • Nicoleta Luciu are sâni. Şi printre altele face şi filme în care e violată. Da, cu tot cu sâni.

  • Câteva secunde cu Steven Seagal. Cristina Teodorescu a jucat doar câteva secunde alături de Steven, apoi a murit într-o explozie cauzată chiar de marele actor de la Hollywood. Cine naiba e Cristina Teodorescu?

  • În alte ţări, există şi Irinei-femei. Această ştire nu putea veni decât de la Libertatea. Respect, băieţi!

  • Senzaţional1! Ştire cu părerile lui Pandele, Aurel şi a Veronicăi despre sânii Andreei Antonescu!


1Marcă înregistrată Dan Diaconescu

3 comentarii:

pretzeL spunea...

Foarte tare frate...pastrand aceeasi frecventa ridicola de stiri elocvente si cu batul in cur...recomand emisiunea no comment cu monica gaboru de pe b1tv dozata moderat cu ciao...si mega paparrazzo de dezbracatu. Oricum toata lumea moare sa vada cum a stranutat Roxana Ciuhulescu in salata si cu ce se mai imbraca "bomba sexy" de Baduleasca si Botezatu...senzational

Anonim spunea...

hmmm...e pacat sa faci audienta la o astfel de emisiune...oricum poate o suspenda cna....le invata la rau pe bietele fete de liceu...

Costin spunea...

Singura suspendare de care e nevoie este sa nu se mai uite lumea. Ceea ce nu vei vedea la gradul (40% vol. alc.) nostru de cultura.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.