duminică, aprilie 09, 2006

Secs.

A cumpărat-o ieftin de la colţ, iar acum erau singuri, în întuneric. O simţea cum pulsează în mâinile sale puternice şi-şi dădea seama că este neîncepută. Cu mişcări sigure o decoji încet, o atât de încet, fără să spună un singur cuvânt. Era caldă şi umedă (aburindă ar spune unii), iar nările îi fură invadate imediat de un miros apetisant şi dulceag. Pe măsură ce-şi dădea seama că va fi o experienţă plăcută pentru amândoi, pofta creştea în el. Gura sa nesăţioasă o devora acum de-a dreptul şi se mânji, întăi pe degete şi apoi pe buze. Ce dacă erau în maşină? Ce dacă toţi trecătorii se uitau întâi miraţi şi apoi întorceau capul, nevrând să vadă evidentul. După câteva minute, simţi că nu mai poate, dar işi impuse să o savureze până la sfârşit - era a lui, o plătise şi nu avea de gând s-o lase neterminată, orgoliul său de bărbat îl ducea mai departe. La un moment dat, simţi cum se destramă în palmele sale, dar nu mai conta, frenezia începuse deja şi acum se grăbea, de fiecare dată tot mai repede. După ce termină, o aruncă ca pe o cârpă murdară. Înainte să plece, işi aprinse o ţigară şi trase puternic din ea.

Şaorma de la Genin - better than sex.
Această intrare a fost concepută după o idee de-a lui Răzvan.

14 comentarii:

Anonim spunea...

ce pot sa zic numai tu poti sa te gandesti la o shaorma asa. era aia din amzei? ca aia rulz.

pretzeL spunea...

Shaorma!?!...tu vb prea mult cu radu frate

Costin spunea...

Cum Amzei, ma copii! Genin, de pe Calea Floreasca este Saorma (articulat, da?). Si lasati-va numele, va rog, sa stiu cu cine ma vorbesc.

Andule, recunoaste, esti gelos ca Radu e mai cool decat tine si ca petrecem mai mult timp impreuna!

JediMind spunea...

Stai o clipa...ce relevanta mai are titlul topicului daca in el este vorba despre o shaorma ? Totusi, comparatia dintre... si o shaorma este...cutremuratoare(daca e sa ma inspir din unele locuri).

pretzeL spunea...

da...cu cele 1.5 tone de OPULENTA COREEANA e adevarat ca nu ma pot bate. Iti inteleg alegerea...desi esti o profitoare pe interes... :P

Anonim spunea...

Shaorma de la Genin e cea mai sucks din toate, e o combinatie de carne, cartofi prajiti, sos portocaliu(maioneza cu boia), maioneza gablena, maioneza cu usturoi, si desgur, varza cu maioneza. Nu degeaba e pusa chiar vis-a-vis de spitalul de Urgenta.

pretzeL spunea...

"e o combinatie de carne, cartofi prajiti, sos portocaliu(maioneza cu boia), maioneza gablena, maioneza cu usturoi, si desgur, varza cu maioneza"...si ce vrei mai mult baiete??? E o shaorma...trebuie sa fie grasimoasa, unsuroasa si toate alea...nu? Altfel mergi la Gregory's. FRATE...e pentru barbatul din tine...da...chiar ala!!! Ala care se scoala la 14 mahmur...cu maioul patat...neras, nespalat de 3 zile si orbecaieste dupa o pereche nepatata de chiloti...ala care ARE NEVOIE de o shaorma de la genin!! (autorul este exclus din caracterizarea de mai sus)PT baiatul AKCENT din tine...stay tuned pt shaorma caviar, servita pe platou de argint cu unt parc du othel...ce se intampla in parcare la genin, ramane in parcare la genin :D...se stie.

Anonim spunea...

deci vreau sa va zic mai baieti ca saorma de la genin de pe floreasca este cea mai buna saorma din toata lumea asta...am stat la coada si cate o ora in frig si in ploaie pt o saorma d-acolo...nu se compara cu nimic, dristoru si dines-u sunt mici copii, mai au ani buni pana sa ajunga sa faca macar pe jumatate cum face genin saorma...

Anonim spunea...

Saorma de la Genin nu e shaorma e altceva ...nu poti sa ii zici shaorma ca altfel ai compara-o cu una obijnuita de la coltz de strada... si totusi am mancat una si mai buna da nu zic unde:P

Victor spunea...

Mai e deschis la floreasca ?

berbecul circular spunea...

vorbesti numa adevar, maestre da' de cand e Genin "la colt"? :))))

Anonim spunea...

Tarane sosul ala portocaliu de care vorbesti tu se numeste sos curry, no comment...pun pariu ca ai semnul Nike pe luneta masinii...

Anonim spunea...

lasatima frate cu shaorma de la `Genin ` e praf e 18 ron si din ce in ce mai putina nu mai spun ca carnea are un gust oribil ...chiar miroase!!

bogdan spunea...

genine ruleaza shaworma iarasi la geam...este la fel de buna, si ok la pret ;)

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.