luni, aprilie 17, 2006

Dimineaţă.

Te trezeşti din cauza soarelui ce trece printre draperii, totuşi nu te mişti, doar deschizi ochii. O simţi lângă tine pentru că te gâdilă părul ei pe faţă. Devii conştient şi de mâna ei care leneveşte undeva pe coapsa ta. Normal că nu te-ai trezit cu ea în braţe, asta se întâmplă doar în filme. În filme au şi draperii mai bune, prin care nu trece soarele dacă nu vrei şi probabil şi un ceas undeva pe perete sau măcar lângă pat. Te întinzi după mobil să te uiţi la oră: puţin trecut de nouă. Cam devreme, pentru duminică, dar acum nu mai ai ce-i face, nu?

Ca de obicei, ţi se taie respiraţia când te uiţi spre ea. Aşa, ciufulită şi adormită, cu o şuviţă de păr prinsă între buze şi respiraţia domoală, este mai frumoasă ca oricând. Haha! Uite, i se vede doar un picior afară din plapumă. Normal că ai trezit-o dacă te apuci să chicoteşti.
- Bună dimineaţa, iubito.
- Mmmmm...Ce-i cu tine treaz la ora asta?
Femeile au un al şaselea simţ referitor la timp. De fiecare dată îşi dau seama cât de devreme sau de târziu e şi niciodată nu te lasă sa pierzi timpul.
- Soarele. Vrei cafea?
- Numai dacă e făcută deja. Făcută de tine, adică.

Ai vrea s-o săruţi, dar îţi dai seama că nu ai o respiraţie tocmai îmbietoare, aşa că reuşeşti să-ţi înfrânezi pornirea. Drept compensaţie îţi freci ţepii de barbă proaspăt apăruţi şi porneşti spre baie. Cu cât te speli mai repede pe dinţi, cu atât apuci s-o săruţi mai repede, aşa că merită efortul.

5 comentarii:

pretzeL spunea...

Haide baietica...mai cu talent...vreau sa mai citesc ceva interesant...paine si circ!!! mkr odata la 2 zile..un crampei de geniu ceva...acolo o strofocare luminata...un scrasnet murdarit de inteligenta!!! Macar un banc...

Costin spunea...

Ne-a amenintat Radu ca baga si el comentariu dupa Matriarch. Da' vad ca a renuntat la idee.

razvan spunea...

Mah io creez chestii durabile care necesita timp...nu avortez spontan nishte idei...ai rabdare comentariul va aparea...

pretzeL spunea...

o sa scrii acolo 3 pag puturoase pline de baliverne si o sa mi-o strici pe Matriarch!!! Nu stiu cum poti tu sa scrii despre el/ea cand Matriarch e tot ce nu esti tu (pe langa ca e un gandac imens si unsuros...unde parca semanati) ,Matriarch e cool.

marqy spunea...

dak toata lumea s-ar gandi ca nu au o respiratie placuta dimineata am trai intr-o lume mai buna

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.