joi, aprilie 20, 2006

Automobilistice.

Mi-a fost astăzi dat să văd cea mai nesimţită fiinţă cu carnet din Bucureşti. Mă deplasam cu viteza regulamentară pe Şos. Ştefan cel Mare şi, deodată, nebunie! Blocaj mare, şoferii înjurau, pietonii înjurau, poliţiştii înjurau! Pe banda a doua (căci prima era deja ocupată cu maşini parcate) oprise o blondă într-un Hummer H2, avariile puse şi vorbea la telefon! Hummer, Ştefan cel Mare, ora şapte! Se pare, totuşi ca acest model de maşină este extraordinar de bine antifonată, căci blonda ori nu auzea urările de bine pe care le primea ea, familia ei, mă-sa şi cu "ăla care te întreţine, curvo!", ori pur şi simplu nu-i păsa.

Pe această cale, aş dori să fac un apel către bărbaţii care le cumpără astfel de maşini blondelor: fraţilor, de ce să vă rezumaţi la maşini de-astea mici, de oraş? Iveco are nişte modele extraordinare - e drept, nu consumă atât de mult ca un Hummer şi nu vă puteţi da mari cu câţi bani aveţi voi de aruncat pe combustibil - sau, pentru iubitorii de est-european, există nişte Tatra deosebite, consumă la fel de mult ca un Hummer, dar nu oferă acelaşi lux opulent şi de prost gust. Pentru blondele avansate, care au condus deja Nissan Patrol, Hummer şi Lincoln Navigator, nu ezitaţi: cumpăraţi-vă tramvai!

E clar, la prioritatea de şmecher şi prioritatea de bemveu se adaugă o nouă categorie: prioritatea de ţăran cu gip, singura prioritate la stat! Cu cât e maşina mai mare, cu atât are voie să oprească unde vrea muşchiul lui de pe cortexul subdezvoltat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

you are one bad boy..

blogsurfer spunea...

Hi, I see your blog is talking about Hummers. Are you looking for anything related to Hummers or Humvees? Hummers, or Hummer parts & accessories? And the best part, every item can be had at auction prices. Just wanted to pass this tidbit of info along. Thanks.

Trimiteți un comentariu

Ţineţi minte, ne plac mai mult comentariile favorabile.